Wastafel reparatie

Regelmatig repareren wij schade aan wastafels als putten of scheuren. Onze monteurs zijn ook bekwaam om het glazuur van de wasbak te herstellen. Wij repareren wastafels van alle materialen: of dit nou een keramische wastafel is of een kunststof wastafel.

Wasbak herstellen

Schade zoals een scheur in uw wastafel of een splinter in het glazuur is door onze experts in de meeste gevallen te repareren. Onze reparaties zijn gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages voorkomen worden. Onze experts herstellen schade zonder hak- en breekwerk waardoor vervanging- en installatiekosten bespaard blijven.

Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Wastafel reparatie offerte aanvragen

Is er een schade aan uw wastafel ontstaan? Dat vinden wij net als u heel vervelend. Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.

OFFERTE AANVRAGEN

Doe het zelf oplossing

Voor kleine schades als krasjes, putjes, gaatjes of scheurtjes met een doorsnede van maximaal +/- 3 cm hebben wij doe-het-zelf reparatiesets ontwikkeld. Deze sanitair reparatiesets maken het mogelijk om de schade zelf eenvoudig te repareren en zijn geschikt voor alle veelvoorkomende materialen van sanitair.

Bezoek onze webshop voor meer informatie over onze sanitair reparatiesets.

BEZOEK ONZE WEBSHOP