Douchebak-wissel

Wanneer uw douchebak door schade of slijtage aan vervanging toe is, biedt het douchebak-wisselsysteem van Sanifix uitkomst. Wij verwijderen uw oude douchebak en plaatsen hier een nieuwe douchebak voor terug. Doordat de nieuwe douchebak exact dezelfde afmeting heeft als de oude douchebak, wordt de renovatie uitgevoerd zonder hak- en breekwerk. De renovatie is hiermee binnen een dag gereed.

In het geval van schade aan de douchebak is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Repareren of renoveren

Indien u een douchebak-wissel overweegt in verband met schade, is het bij Sanifix ook mogelijk ook om de schade plaatselijk te herstellen. Veel schade zoals gaten en scheuren kunnen door de schadeherstellers vakkundig hersteld worden. Twijfelt u welke oplossing voor u geschikt is? Stuur uw foto’s door middels onderstaand contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Vergoeding vanuit de opstalverzekering is bij zowel reparatie als renovatie mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

U kunt bij de Badendokter rekenen op:

  • Geen hak- en breekwerk aan de tegelwand van uw badkamer
  • Binnen één dag gereed
  • Een volledig nieuwe afvoer
  • Wij leveren altijd op zonder afval en stof
  • Wanneer wij uw bad vervangen door schade is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk.
OFFERTE AANVRAGEN