Reparatie van keramiek door De Badendokter

Keramiek wordt vaak gebruikt voor aanrechtbladen in de keuken. Maar ook in de badkamer komen we het tegen, bijvoorbeeld als wastafel. Keramiek is een sterk materiaal, maar er kan natuurlijk altijd een beschadiging ontstaan. Scherpe messen kunnen krassen veroorzaken, een voorwerp dat iets te hard op de aanrecht wordt neergezet kan een put in het materiaal geven. Ook kan een scheur in het keramiek ontstaan door verschillende oorzaken. Keramiek kunt u eventueel zelf herstellen met een keramiek reparatie set. Bij kleine beschadigingen is dit een prima optie. Grotere beschadigingen aan keramiek kunt u beter door de professionals van De Badendokter laten behandelen voor een uitstekend resultaat.

Uw aanrechtblad weer als nieuw

Een nieuwe keuken, daar bent u natuurlijk heel trots op. Maar in een keuken wordt geleefd en het aanrechtblad wordt gebruikt. Na verloop van tijd kunnen er daardoor putjes, krassen en andere beschadigingen ontstaan. Vervanging van het complete aanrechtblad is lang niet altijd nodig. Een keramiek aanrechtblad repareren is in veel gevallen heel goed mogelijk. Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen, dan kunt u voor een scherpe offerte voor deskundig herstel contact opnemen met De Badendokter.

OFFERTE AANVRAGEN

Deskundige reparatie voor een langere levensduur

Een wasbak van keramiek kan beschadigd raken als er scherpe voorwerpen worden gebruikt. Gelukkig is ook dit gemakkelijk te herstellen met een keramiek reparatie set. Hiermee kunt u eenvoudig een kleine beschadiging wegwerken. Als dat niet lukt, of als u niet zo handig bent en liever niet zelf aan het klussen gaat, dan kan De Badendokter bij u langskomen om deze schade vrijwel onzichtbaar weg te werken. Wanneer u keramiek wilt laten herstellen in de keuken of in de badkamer, dan kunt u hiervoor direct contact met ons opnemen. In veel gevallen kan De Badendokter al op korte termijn bij u langskomen om de reparatie uit te voeren.