Douchebak repareren

Beschadigingen in douchebakken zoals krassen, scheuren, gaten en inkepingen, kunnen door de monteurs van de Badendokter worden hersteld. Door onze jarenlange ervaring repareren wij douchebakken van ieder materiaal en van ieder merk.

Douchebakreparatie

Schade zoals een scheur of deuk in uw douchebak is in de meeste gevallen goed te repareren. Onze reparaties op douchebakken zijn gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages worden voorkomen. Onze experts herstellen schade zonder hak- en breekwerk waardoor vervangings- en installatiekosten bespaard blijven.

Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar. Hiernaast bieden wij in de meeste gevallen twee jaar garantie op de reparatie.

Uw douchebak laten repareren

Is er een schade aan uw douchebak ontstaan? Dat vinden wij net als u heel vervelend. Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.

OFFERTE AANVRAGEN

Doe het zelf oplossing

Voor kleine schades als krasjes, putjes, gaatjes of scheurtjes met een doorsnede van maximaal +/- 3 cm hebben wij doe-het-zelf reparatiesets ontwikkeld. Deze sanitair reparatiesets maken het mogelijk om de schade zelf eenvoudig te repareren en zijn geschikt voor alle veelvoorkomende materialen van sanitair.

Bezoek onze webshop voor meer informatie over onze sanitair reparatiesets.

BEZOEK ONZE WEBSHOP