Reparatie van sanitair

Een mooie badkamer, daar bent u natuurlijk trots op. Maar wat als er schade ontstaat aan uw badkuip, douchebak, wastafel of badkamertegels? Vervanging met hak- en breekwerk is in veel gevallen niet nodig, de specialisten van de Badendokter kunnen schade aan sanitair en tegels vakkundig herstellen. De Badendokter werkt met moderne technieken en duurzame materialen waardoor wij 2 jaar garantie kunnen aanbieden op onze reparaties.

Bad reparatie

Een badkuip repareren is een klus die u in de meeste gevallen het beste aan een professional kunt overlaten. Een kunststof bad repareren of een scheur in een douchebak herstellen wordt door onze geavanceerde technieken en duurzame materialen kinderspel. Wij herstellen ieder bad van ieder materiaal.

Naast onze reparatieservice bieden wij ook sanitairrenovatie aan. Bij grote, omvangrijke schade kunnen wij uw huidige bad of douchebak vervangen door een nieuw bad of douchebak zonder hak- en breekwerk. Neem contact op voor meer informatie.

Na herstel kunnen wij uw bad ook direct voorzien van een anti-slip behandeling. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden door het invullen van het contactformulier of bij de aanvraag van de offerte.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Laat uw schade eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons contactformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.

OFFERTE AANVRAGEN

Repareer zelf kleine schade met de reparatiesets van Proffill

Speciaal voor kleine schade met een doorsnede van maximaal +/- 3 cm hebben wij de reparatiesets van Proffill ontwikkeld. Met deze reparatiesets repareert u zelf eenvoudig en snel schade aan sanitair en badkamertegels.

NAAR DE WEBSHOP