Wastafel renovatie

Schade aan de wastafel is vaak erg vervelend: vaak is de wastafel ingebouwd in het badkamermeubel waardoor bij schade het gehele badkamermeubel zou moeten vervangen. Dit gaat weer gepaard met hak- en breekwerk aan de tegelwand en zorgt hierdoor voor hoge kosten.

Met de renovatieservice van Sanifix is het echter mogelijk om uw wasbak te vervangen zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand. Hierdoor is de renovatie binnen een dag gereed en ervaart u het comfort van een nieuwe wasbak.
Bij een wastafelrenovatie worden de overloop en de afvoer losgeschroefd en verwijderd van de waskom. De waskom wordt vervolgens uitgefreesd uit het aflegblad waarna een nieuwe afvoer en overloop worden gemonteerd. De nieuwe waskom wordt op het bestaande meubel gemonteerd en netjes afgewerkt. Hierdoor is de renovatie vrijwel onzichtbaar.

Wastafel naar uw wensen

Naast renovatie van wastafels plaatsen wij ook nieuwe badkamermeubels. Dit kunnen wij bijvoorbeeld door ter modernisering van de badkamer. U heeft altijd keuze uit ruim assortiment van meubels in diverse kleuren, van diverse materialen en in diverse stijlen.

Neem vrijblijvend contact op