Bad reparatie door De Badendokter

Een bad reparatie voor een scheur of gat in uw bad is door onze experts in veel gevallen te repareren. Door onze professionele materialen en geavanceerde technieken is hak- en breekwerk niet nodig maar wordt de schade plaatselijk hersteld. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Bad reparatie

De badendokter repareert alle soorten schade aan baden van ieder materiaal, bijvoorbeeld acryl (kunststof), emaille of Quaryl. Hierdoor kunnen scheuren, gaten, krassen en deuken in sanitair van ieder merk worden hersteld. Doordat wij de beschadiging plaatselijk herstellen is hak- en breekwerk niet nodig waardoor vervangings- en installatiekosten worden bespaard. Onze reparaties zijn gegarandeerd waterdicht waardoor lekkages worden voorkomen.

Wij bieden in de meeste gevallen twee jaar garantie op one reparaties. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Offerte aanvragen voor het repareren van uw badkuip

Is er een schade aan uw bad ontstaan? Dat vinden wij net als u heel vervelend. Laat geheel vrijblijvend de schade aan uw bad eenvoudig en snel door onze deskundige monteurs beoordelen. Vul hiervoor ons schade offerteformulier in, bij voorkeur met foto’s van de schade. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en bij akkoord plannen wij direct een afspraak in.

OFFERTE AANVRAGEN

Doe het zelf oplossing

Voor kleine schades als krasjes, putjes, gaatjes of scheurtjes met een doorsnede van maximaal +/- 3 cm hebben wij doe-het-zelf reparatiesets ontwikkeld. Deze sanitair reparatiesets maken het mogelijk om de schade zelf eenvoudig te repareren en zijn geschikt voor alle veelvoorkomende materialen van sanitair.

Bezoek onze webshop voor meer informatie over onze sanitair reparatiesets.

BEZOEK ONZE WEBSHOP