Emaille reparatie door de Badendokter

Emaille wordt vooral in de badkamer gebruikt. Wellicht is de wastafel in uw badkamer voorzien van een emaille beschermlaag. Maar het werd en wordt ook nog steeds gebruikt voor de afwerking van baden en douchebakken. Schade aan het emaille is natuurlijk erg ontsierend en bovendien kan er roest ontstaan bij de beschadiging waardoor de schade alleen maar groter wordt naarmate de tijd verstrijkt. Laat het niet zo ver komen en schakel tijdig de Badendokter in en laat het emaille repareren.

Emaille bad repareren

Emaille is op zich een duurzaam materiaal. Maar in de loop der tijd kan er natuurlijk altijd schade ontstaan. Krassen en putjes of beginnende roestplekjes doen geen goed aan de uitstraling van uw badkamer. Als u dergelijke oneffenheden constateert hoeft u niet direct na te denken over complete vervanging van uw badkamer interieur. Reparatie van een emaille bad is in veel gevallen heel goed mogelijk. Wanneer wij uw bad repareren gebruiken wij hiervoor de nieuwste technieken en A- kwaliteit materiaal om de schade zo goed mogelijk weg te werken.

Vakkundig uw emaille douchebak repareren

Een beschadigde douchebak van emaille hoeft in veel gevallen niet te worden vervangen. Een douchebak repareren waarvan het emaille is beschadigd is vaak heel goed mogelijk. Wilt u uw douchebak, uw bad of uw wastafel met beschadigd emaille laten herstellen? Stuur ons dan een aantal duidelijke foto’s en een omschrijving van de schade. De Badendokter stuurt u dan zo snel mogelijk een offerte. Wanneer u hiermee instemt kan er in de meeste gevallen op korte termijn een afspraak worden gemaakt om uw beschadigd emaille onder handen te nemen. Uw douchebak of bad is weer als nieuw en u kunt er nog vele jaren van genieten. Neem dus voordat u aan vervanging denkt altijd eerst contact op met De Badendokter.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP