Douchebak vervangen

Schade aan een douchebak is niet alleen erg ontsierend maar kan ook voor lekkage zorgen. Wanneer de schade te groot is om te herstellen kunnen wij de gehele douchebak vervangen zonder hak- en breekwerk. Het is hierbij altijd mogelijk om zelf het gewenste design en/of kleur te bepalen. Uiteraard sluit de douchebak weer netjes aan op uw douchecabine. Wij vervangen niet alleen de douchebak maar vervangen ook de volledige afvoer. De renovatie is binnen één dag gereed.

Douchebak vervangen door de Badendokter

Doordat de kans op een lekkage bij schade aan een douchebak sterk aanwezig is, kunnen wij dit snel en eenvoudig voorkomen door uw douchebak te vervangen. Wij kunnen een nieuwe douchebak in uw huidige douchebak plaatsen of uw douchebak volledig vervangen voor een nieuwe douchebak. Doordat wij douchebakken vervangen zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand is de vervanging binnen één dag gereed.

Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Bij de Badendokter kunt u rekenen op:

  • Geen hak- en breekwerk aan de tegelwand van uw badkamer
  • Binnen één dag gereed
  • Een volledig nieuwe afvoer
  • Wij leveren altijd op zonder afval en stof
  • Wanneer wij uw bad vervangen door schade is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk.
OFFERTE AANVRAGEN

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw douchebak te renoveren. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal. Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte.

BEZOEK ONZE WEBSHOP