Badrenovatie door de Badendokter

Wanneer de schade te omvangrijk is om te repareren, kunnen wij uw bad ook renoveren. Dit doen wij niet alleen bij schade, maar ook als betaalbaar alternatief voor een badkamerrenovatie. De kosten van een badkamerrenovatie lopen vaak snel op door hak- en breekwerk aan de tegelwand. De bad-vervangingen van de Badendokter zijn binnen één dag gereed zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand.

Wij kunnen uw bad vervangen middels het bad-in-bad-systeem of het bad-wisselsysteem.

Bad renovatie door de Badendokter

Wanneer is de schade te omvangrijk is om te repareren, is het bij de Badendokter mogelijk om uw bad te renoveren. Renovatie is tevens mogelijk als onderdeel van een badkamervervanging- of verbouwing. Wij kunnen een nieuw bad inbouwen in uw huidige bad, of uw volledige bad vervangen. Hierbij heeft u ruime keuze uit baden en aanvullende opties waardoor u uw bad naar wens kunt samenstellen. Zo heeft u niet alleen keuze uit diverse kleuren en materialen, maar kunnen wij optioneel ook Whirlpool inbouwen, LED-verlichting plaatsen voor chromotherapie en/of uw bad voorzien van een antislip behandeling.

Alle renovaties worden uitgevoerd zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand waardoor deze renovaties aanzienlijk lager zijn is kosten dan bij een volledige badkamerverbouwing. Indien u uw bad wenst te renoveren in het geval van schade, is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

Bij de Badendokter kunt u rekenen op:

  • Geen hak- en breekwerk aan de tegelwand van uw badkamer
  • Binnen één dag gereed
  • Een volledig nieuwe afvoer
  • Wij leveren altijd op zonder afval en stof
  • Wanneer wij uw bad vervangen door schade is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk.

Repareren of renoveren

Vaak is schade aan baden uitstekend te repareren door de Badendokter, waarbij u bespaart op de kosten van materiaal ten op zichte van een badrenovatie. Indien u twijfelt om te renoveren of te repareren, raden wij u aan om foto’s van uw bad door te sturen middels het contactformulier. Wij kijken graag met u mee en u ontvangt binnen 24 uur passend advies een geheel vrijblijvende offerte.