Badkamer renovatie door de Badendokter

Een badkamer renovatie kan erg ingrijpend zijn qua kosten en overlast. Hiernaast gaat dit gepaard met hak- en breekwerk wat voor overlast kan zorgen. Met de renovatie-oplossingen van Sanifix is het mogelijk om uw badkamer binnen een dag te renoveren zonder hak- en breekwerk.

Met de unieke systemen van de Badendokter is het echter mogelijk om sanitair plaatselijk te vervangen en door het gebruik van wandpanelen is het tevens mogelijk om uw (tegel)wanden een nieuwe uitstraling te geven.

Badkamer naar uw wensen

Uw badkamer renoveren naar de laatste trends, uw badkamer levensbestendig maken of het herstellen van grote schade aan uw badkamer? Met de totaaloplossingen van Sanifix hebben wij altijd een passende oplossing. Alle renovaties zijn maatwerk en afgestemd op uw wensen.

Wilt u bijvoorbeeld uw bad vervangen zonder hak- en breekwerk? U kunt bij ons zelf het gewenste ontwerp van het bad kiezen. Wilt u hier ook nog een whirlpool mogelijkheid bij? Ook dit is mogelijk! Wilt u uw bad ombouwen tot inloopdouche? Kies uit onze voorbeelden of stel uw eigen douche zelf samen: bijvoorbeeld een grote regendouche, strakke wandpanelen en doucheglas met zwart staal.

Levensbestendige badkamers

Naast keuze uit design kunnen wij uw volledige badkamer levensbestendig maken: voor nu en de toekomst. Met kleine handigheden zoals het wegnemen van hoge instap en een ruimte anti-slip vloer heeft u niet alleen een moderne inloopdouche maar verkleint u ook de risico’s tot uitglijden. Naar wens kunnen wij handgrepen, een douchestoel en temperatuurveilige thermostaat installeren

OFFERTE AANVRAGEN

Badkamer renovatie in één dag zonder hak- en breekwerk

Onze badkamer renovaties worden in maar liefst één dag uitgevoerd zonder hak- en breekwerk. Uw badkamertegels blijven volledig intact waardoor de overlast minimaal is. Wilt u echter een ander design van uw badkamer, dan kunnen wij stijlvolle wandpanelen over uw tegels plaatsen. Uw badkamer krijgt hiermee totaal nieuwe look-and-feel tegen een fractie van de kosten en overlast.

BEZOEK ONZE WEBSHOP

Renoveren of repareren

Doordat wij zowel kunnen repareren als renoveren kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Heeft u bijvoorbeeld schade aan uw sanitair? Wellicht kunnen wij de schade repareren en is vervanging niet nodig. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk: wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.