Badkamer wandpanelen

Bij een badkamer renovatie kan het vervangen van de tegels vaak niet ontbreken: vaak zijn tegels verouderd, zijn er verkleurde voegen of past het design niet meer bij de rest van de badkamer. Een tegelwand vervangen zorgt vaak veel overlast: door het hak- en breekwerk is het arbeidsintensief en lopen de kosten op: nog niet te beginnen over de overlast.

Een alternatief voor renovatie van tegels zijn de badkamerwandpanelen van de Badendokter. Hiermee creert u een volledig nieuwe look van de tegelwand zonder hak- en breekwerk. De wandpanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor deze gegarandeerd waterdicht zijn. De wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs als marmer, houtlook of zelfs een tegeldesign. Hierdoor heeft u in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling van uw badkamer in een dag geplaatst.

Badkamer wandpanelen van de Badendokter

De wandpanelen van de Badendokter geven de badkamer snel een nieuwe look. Doordat de wandpanelen slechts 3mm dik zijn, is het uitermate geschikt om over bestaande tegels te plaatsen. Het is echter ook mogelijk om de wandpanelen in een nieuwe badkamer te plaatsen doordat het geschikt is voor diverse ondergronden als gipsplaten, metsel- en pleisterwerk.

De wandpanelen zijn gemaakt van robuust, waterdicht kunststof. Het is gemakkelijk schoon te houden doordat er geen schimmelgevoelige voegen meer zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat het bescherming biedt tegen vuil en bacteriën.

Badkamer wandpanelen naar uw wensen

De wandpanelen zijn van kunststof en verkrijgbaar in verschillende designs. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige tegelwand vervangen door grote, grijze natuursteentegels maar zijn de kosten hier aanzienlijk van? Met de wandpanelen van de Badendokter heeft u dezelfde uitstraling maar tegen een fractie van de kosten.

Ook in de afwerking heeft u ruime keuze: badkamer wandpanelen worden bevestigd met speciale montagekit. Wij kunnen dit aanbrengen in diverse kleuren: zo is het volledige design volledig naar uw wens.

Neem vrijblijvend contact op