Bad-wisselsysteem

Wanneer reparatie van uw bad door schade of slijtage niet meer mogelijk is, is het met de renovatieservice van de Badendokter mogelijk om uw bad te vervangen. Wij vervangen baden zonder hak- en breekwerk aan de tegelwand waardoor overlast en hoge kosten bespaard blijven. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering mogelijk, wij raden u om aan om hiervoor contact op te nemen met uw verzekeraar.

Bad-wisselsysteem van de Badendokter

Bij het bad- wisselsysteem verwijderen wij uw oude bad en plaatsen hier een nieuw bad voor terug. Hierbij vangen wij ook de afvoer van het bad. Doordat wij enkel het bad vervangen is er geen sprake van hak- en breekwerk aan de tegels. Een bad-wissel van de Badendokter is binnen een dag gereed.

Bad naar uw wensen

Een bad vervangen vanwege schade of een nieuw bad vanwege design? Bij de Badendoker heeft u altijd keuze uit een uitgebreid assortiment baden. U heeft niet alleen keuze uit design en kleur, maar tevens uit verschillende uitbreidingen. Zo kunnen wij uw nieuwe bad antislip maken, kan er whirlpool (bubbelbad) worden ingebouwd en kunnen wij LED-verlichting plaatsen voor chromotherapie.

OFFERTE AANVRAGEN

Bij het bad-wisselsysteem van de Badendokter kunt u rekenen op:

  • Geen hak- en breekwerk aan de tegelwand van uw badkamer
  • Binnen één dag gereed
  • Een volledig nieuwe afvoer
  • Wij leveren altijd op zonder afval en stof
  • Wanneer wij uw bad vervangen door schade is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk.