Douchebak-in-Douchebak

Het kan voorkomen dat een douchebak door gebruik slijtagesporen of schade heeft. De huidige douchebak in het geheel vervangen door een nieuwe douchebak gaat vaak gepaard met hak- en breekwerk wat tot overlast kan leiden. De douchebak-in-douchebak renovatie van de Badendokter is een betaalbaar alternatief om uw douchebak te herstellen om lekkages te voorkomen.

De ervaren schadeherstellers van de Badendokter kunnen uw hudige douchebak in veel gevallen vakkundig repareren. Zo kunnen wij in uw huidige douchebak een nieuwe douchebak plaatsen waardoor de schade onzichtbaar is en u alle voordelen heeft van een nieuwe douchebak zonder hak- en breekwerk.

Douchebak-in-douchebak door de Badendokter

Met ons douchebak-in-douchebak systeem plaatsen wij een nieuwe inzetdouchebak over uw huidige douchebak. Een inzetdouchebak is iets smaller dan een reguliere douchebak en bestaat uit hoogwaardig Acryl. De nieuwe douchebak wordt aan de oude douchebak bevestigd en de afvoer wordt vervangen en opnieuw aangesloten. Uiteraard laten wij uw badkamer weer netjes en afgestoft achter.

Bij de Badendokter kunt u rekenen op:

  • Geen hak- en breekwerk aan de tegelwand van uw badkamer
  • Binnen één dag gereed
  • Een volledig nieuwe afvoer
  • Wij leveren altijd op zonder afval en stof
  • Wanneer wij uw bad vervangen door schade is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk.
OFFERTE AANVRAGEN

Repareren of renoveren

Bij omvangrijke schade is het niet altijd nodig om uw douchebak te renoveren. In veel gevallen is reparatie ook mogelijk waardoor u bespaart op materiaal. Indien u twijfelt tussen renoveren of repareren, raden wij u ook om foto’s van de schade voor de sturen naar onze schade-experts voor vrijblijvend advies en/of een offerte.