Tegel reparatie door De Badendokter

Tegels in de keuken of de badkamer zijn niet kwetsbaar, maar als u een lamp of wandversiering ophangt kan bij het maken van boorgaten een tegel barsten. Ook kan door stoten met een hard of scherp voorwerp een kras, deuk of barst ontstaan. Het is gelukkig niet nodig om in zo’n geval de hele tegelwand te vervangen. De Badendokter kan u in veel gevallen helpen met deskundige reparatie van tegels, zowel op de vloer als aan de wand. Boorgaten repareren wordt gedaan met materiaal waardoor de schade bijna niet meer te zien is.

Een beschadigde tegel repareren

Is een tegel beschadigd in uw keuken of badkamer? Blijf u hier dan niet aan ergeren. Neem contact op met De Badendokter en leg de schade aan ons voor ter beoordeling. Wanneer u een offerte voor reparatie aanvraagt is het handig om 1 of meerdere foto’s van de schade mee te sturen. Zo kunnen wij een goede beoordeling maken van de schade en krijgt u een nauwkeurige prijsopgave voor de reparatie van de tegel beschadiging. Niet alleen boorgaten maar ook putjes, krassen en scheuren kunnen door ons worden hersteld. Uw vloer of wand ziet er weer als nieuw uit.

Blijf u niet ergeren aan beschadigde tegels

Heeft u beschadigde tegels in de keuken of de badkamer? Blijf u daar dan niet aan ergeren. De Badendokter kan hier in veel gevallen wat aan doen. Wanneer u contact met ons opneemt komen wij graag bij u langs om de schade vakkundig te herstellen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP