Bad-in-bad door de Badendokter

Wanneer uw bad is beschadigd door slijtage of schade, is het mogelijk om een nieuw (inzet)bad te plaatsen over uw huidige bad. Dit is de goedkoopste manier om uw bad te renoveren gezien er hak- en breekwerk aan de tegelwand noodzakelijk is en het inzetbad in uw huidige bad wordt geplaatst waardoor er geen nieuw frame hoeft te worden gebouwd. Het inzetbad wordt uiteraard volledig onzichtbaar afgewerkt waardoor u direct comfort heeft van uw nieuwe bad. De renovatie is binnen één dag gereed.

Bad-in-bad systeem door de Badendokter

Het bad-in-bad systeem van de Badendokter is de goedkoopste manier om uw bad te renoveren. Wij meten uw oude meten uw oude bad precies in en hebben hier in veel gevallen in een inzetbad voor op voorraad. Hierdoor kunnen wij de renovatie altijd snel uitvoeren. Wij plaatsen zit inzetbad over uw huidige bad en bevestigen dit met twee componenten purschuim. Dit zorgt voor een isolerende laag tussen het oude bad en het inzetbad waardoor het water tot twee keer langer warm blijft. Ook vervangen wij uw afvoer. Vervolgens werken wij alle randen weg en leveren wij stofvrij op. Doordat wij niet hoeven te hakken en breken aan de tegelwand is deze renovatatie binnen één dag gereed.

Repareren of renoveren

Doordat wij zowel repareren als renoveren hebben wij altijd een gepaste oplossing bij het geval van schade. Indien u twijfelt welke oplossing voor u geschikt is, afhankelijk van uw wensen en budget, raden wij u aan om foto’s van uw bad door te sturen middels onderstaand formulier. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een geheel vrijblijvend advies inclusief offerte.

In het geval van schade is vergoeding vanuit de opstalverzekering bij zowel repareren of renoveren mogelijk. Wij raden u aan om hier contact over op te nemen met uw verzekeraar.

OFFERTE AANVRAGEN

Bij badvervanging door de Badendokter kunt u rekenen op:

  • Geen hak- en breekwerk aan de tegelwand van uw badkamer
  • Binnen één dag gereed
  • Een volledig nieuwe afvoer
  • Wij leveren altijd op zonder afval en stof
  • Wanneer wij uw bad vervangen door schade is vergoeding vanuit de opstalverzekering vaak mogelijk.