Gietvloer reparatie door De Badendokter

Gietvloeren worden steeds populairder. Steeds meer mensen zien in dat een gietvloer veel voordelen heeft. Een gietvloer gaat lang mee en het onderhouden en reinigen is veel minder tijdrovend dan van bijvoorbeeld tapijt. Maar ook een gietvloer kan beschadigd raken. Deskundige gietvloer reparatie kan dan uitkomst bieden.

Reparatie van diverse soorten gietvloeren

Bij De Badendokter kunt u terecht voor de reparatie van uw gietvloer. Gietvloer reparatie is mogelijk voor onder andere

  • PU vloeren
  • Cementgebonden vloeren
  • Leefbeton
  • Beton cire

De leverancier van uw vloer zal bij een beschadiging wellicht voorstellen om de gehele vloer te vervangen. Dit is een ingrijpende en kostbare operatie. De hele ruimte waar de vloer ligt moet leeg. De oude vloer moet worden verwijderd en vervangen door een nieuwe vloer. Vervolgens duurt het in de meeste gevallen nog circa 48 uur voordat u de vloer weer kunt betreden.

Reparatie is in veel gevallen mogelijk

Is uw vloer beschadigd geraakt doordat u meubels heeft verschoven of omdat er iets op de vloer is gevallen wat schade heeft veroorzaakt? Geen nood. De Badendokter repareert krassen, putten, oppervlakkige beschadigingen in uw gietvloer deskundig. Afhankelijk van de soort schade worden hiervoor speciale en door onszelf ontwikkelde technieken voor gebruikt die zorgen voor een uitstekend resultaat.

Gun uw gietvloer een lang leven

Wanneer uw gietvloer is beschadigd betekent dit lang niet altijd dat deze geheel moet worden vervangen. Zeker als de vloer pas enkele jaren ligt zou dat enorm zonde van de investering zijn. Wij kunnen verschillende beschadigingen aan uw gietvloer professioneel herstellen. In slechts enkele uren is de reparatie uitgevoerd en kunt u de vloer weer gewoon betreden. Geen gesleep met meubels, geen hoge kosten voor een nieuwe vloer en geen noodzaak om 1 of 2 nachten elders te logeren omdat u uw huis niet in kunt vanwege een nieuwe vloer die eerst goed moet drogen. Kortom, gietvloer reparatie heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Laat reparatie over aan de vakman

Het repareren van een gietvloer is vakwerk. In de meeste gevallen is het dan ook niet aan te raden om het zelf te proberen. De kans is groot dat u de schade verergert. Heeft u schade aan uw gietvloer, neem dan contact op met De Badendokter. Wij komen graag bij u langs om de schade te bekijken. Om ons alvast een indruk te geven kunt u bij uw offerte aanvraag een foto van de schade sturen zodat wij deze alvast kunnen beoordelen. In veel gevallen kunnen wij aan de hand van uw beschrijving en foto’s al een goede indicatie geven van de kosten voor reparatie van uw gietvloer.

OFFERTE AANVRAGEN