Over de Badendokter

De badendokter is een professioneel schadeherstelbedrijf voor bedrijven en particulieren welke gespecialiseerd is in het repareren van sanitair en andere diverse objecten in huis. Onze herstel specialisten zijn van alle markten thuis en hebben grondige kennis van alle materialen waarmee sanitair is gemaakt en beschikken over diverse technieken om elke schade weer keurig te herstellen.

Zonder hak en breekwerk zijn wij alle schadeproblemen de baas en kunnen wij deze klus in relatief korte duur al voor u oplossen. Zodat u weer schadevrij kunt genieten van uw sanitair!

Onderdeel van Sanifix

De badendokter.nl is onderdeel van Sanifix B.V. dat inmiddels meer dan 15 jaar ervaring heeft in reparatie van sanitair schade.  Onze werknemers hebben grondige kennis van allerlei materialen waarmee sanitair is gemaakt waardoor reparaties vakkundige worden uitgevoerd. De Badendokter is hét antwoord op alle schade-vraagstukken op sanitairgebied.

Voor vragen en offertes belt u met 0345 – 631 581.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Schademelding maken

Sanitair is vaak een kostbaar onderdeel van de woning. Een klein ongelukje kan soms grote schade veroorzaken. Een nadeel van sanitair vervangen is dat er veel hak- en breekwerk mee gepaard gaat. Afgezien nog van de hoge kosten en dat veel schade en gevolgschade niet wordt vergoed door verzekeringsmaatschappijen!

Meld hier uw schade en ontvang vrijblijvend een offerte voor schadeherstel.

GA NAAR SCHADEFORMULIER

Wij werken o.a. voor

Neem vrijblijvend contact op