Quaryl reparatie door De Badendokter

Baden en douchebakken worden tegenwoordig steeds vaker gemaakt van quaryl. Dit is een combinatie van het bekende acryl met kwarts. Door aan het acryl kwarts toe te voegen wordt het materiaal veel steviger en gemakkelijker te verwerken. Maar ook in een bad of douchebak van quaryl kan schade ontstaan. Quaryl repareren gebeurt op dezelfde manier als een reparatie aan acryl baden en douchebakken. Het is vakwerk en na deskundige bad reparatie met het juiste materiaal ziet u bijna niets meer van de oorspronkelijke schade.

Herstel van uw quaryl bad is in veel gevallen mogelijk

De Badendokter kan in veel gevallen uw bad repareren. Is er een scheur in het materiaal ontstaan, of een lelijke put of zelfs een gat? Dan denkt u wellicht al aan complete vervanging van het bad. Maar dat is lang niet altijd noodzakelijk. Wij gebruiken de beste materialen om uw bad deskundig te herstellen. U ziet naderhand bijna niet meer waar de schade zat en uiteraard is het bad of de douchebak na herstel absoluut weer waterdicht zodat u er onbezorgd gebruik van kunt maken. Dus is uw bad beschadigd en is het vervaardigd van quaryl? Neem dan voor een prijsopgave voor deskundig herstel eerst contact op met De Badendokter voordat u aan complete vervanging denkt. Wellicht is dat laatste helemaal niet nodig.

NAAR SCHADEFORMULIER

Uw quaryl douchebak deskundig hersteld

Een douchebak van quaryl kan door verschillende oorzaken beschadigd raken. Hoewel quaryl zeer sterk en duurzaam is kan er een lelijke put, kras of zelfs een scheur ontstaan door een onvoorziene omstandigheid. De Badendokter kan uw douchebak repareren in zo’n geval. U kunt ons een verzoek voor een offerte sturen, het liefst met duidelijke foto’s van de precieze schade. Wij sturen u een prijsopgave en als u hiermee instemt dan wordt er snel een afspraak gemaakt voor herstel.