Composiet reparatie door De Badendokter

Een aanrechtblad wordt in veel gevallen gemaakt van composiet. Dit zijn verschillende materialen die onder hoge druk tegen elkaar aan worden geperst. Ze worden bij elkaar gehouden met hars of een ander “bindend” materiaal. Een groot voordeel is dat composiet aanrechtbladen tot op zekere hoogte hittebestendig zijn. Ook is dit materiaal kras- en stootvast. Een aanrechtblad van composiet gaat dus lang mee. Maar desondanks kan ook dit materiaal uiteindelijk beschadigd raken. De Badendokter kan in dat geval hulp bieden.

Uw aanrechtblad weer als nieuw

Een composiet aanrechtblad repareren kunt u in sommige gevallen zelf doen. Maar als er wat grotere beschadigingen zijn aan uw aanrechtblad is het verstandig om de reparatie door een professional te laten uitvoeren. Een aanrechtblad repareren kan zeker de moeite waard zijn. Na reparatie kan het blad vaak nog jaren mee en hoeft dus zeker niet direct te worden vervangen als er geringe schade is ontstaan. Pas wel op voor het ontstaan van vlekken door agressieve vloeistoffen of een hete pan. Deze zijn namelijk niet meer te verwijderen. Composiet is hittebestendig, maar dit heeft wel zijn beperkingen. Gebruik dus liever altijd iets om een hete pan op te zetten als u deze op het aanrecht zet.

Composiet in de badkamer

Behalve in de keuken voor het aanrechtblad kan composiet ook in de badkamer worden toegepast. Denk hierbij aan een composiet bad of douchebak of ombouw voor het bad of de wastafel. Ook hiervoor geldt dat De Badendokter schade aan een composiet voor u kan herstellen. Neem contact met ons op als u schade heeft, zodat wij u een passende offerte kunnen sturen. Het is handig als u foto’s meestuurt van de schade, zo kunnen wij een betere inschatting maken van de kosten van het herstel. Een afspraak voor reparatie is in veel gevallen op korte termijn mogelijk.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP